Pagina's

1 maart 2023

februari is omgevlogen

Druk met van alles en nog wat,

toch nr 2 van de koude kerels af


zo zijn ze samen


 en huisje 3 van Big City Christmas


en op een rij


Zweeds Huck borduren ook weer bij


en eindelijk mijn motto geborduurd, niet alleen ik heb te maken met niet alles kunnen wat ik zou willen, door al 12 jaar knieproblemen. Mijn man loopt ook tegen dingen aan en daardoor zitten we nu in de medische mallemolen en moet hij omgaan met leren leven met (mogelijk toenemende) beperkingen


nu nog bedenken hoe ik het af wil werken


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke