Pagina's

18 juli 2021

zomer 2021

 Al een tijdje niets laten zien hier. Stil gezeten ? Dat zeker niet maar niet alles kan en mag ik laten zien.

De randjes groeien weer verder

 


Deze week kregen we een randje wat net een golfje was. Voor mij was de link snel gelegd met de gebeurtenissen in Duitsland, België en Limburg. Wat een wateroverlast. Dat moest net als de gebeurtenissen die me bezig hielden in voorgaande jaren een plekje op mijn lap krijgen. 


25th Block Party (klik) van Hands on Design heb ik gemaakt met een kleine aanpassing. Tijdens het borduren zat een bepaald liedje steeds in mijn hoofd, maar op het ontwerp ontbrak Rudolph wel. Dus die kreeg bovenop een plekje.


Vorige maand verbleven we een weekje op een park in de kop van Overijssel. Heerlijk ruim huisje, met een hele grote tuin


Van de speldenkussenclub kwam het laatste deel uit

Zo ziet de serie er compleet uit


FrisianWhitework (klik) van Yvette Stanton arriveerde ook in Nederland. Het materialenpakketje voor de Silk Sampler lag al een tijdje te wachten.


Meteen maar een beginnetje gemaakt, wat een geweldig garen, wat een mooi kleurverloop en zo heerlijk zacht


Atelier Soed idee bestaat 1 Augustus 10 jaar. Hier is een ANNIVERSARY SAMPLER (klik) voor ontworpen en ik had de eer het model met de luxe garens en handgeverfde stof te mogen borduren. 

Veel meer dan dit mag ik niet laten zien, maar ik kijk nu al uit naar 1 Augustus want dan is de start met het eerste deel :


Nog meer kruissteekjes gezet , jawel maar dat is als het goed is bekend tot eind november/begin december. Heeft iets met een ooievaar te maken


groetjes

Geke


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke