Pagina's

24 september 2014

Herfst

Afgelopen week was er een verloting op facebook bij Nelly van Es en kon je naaldjes met een bolletje winnen. Een aantal jaren geleden heb ik zo'n naaldje gehad en ik vind ze fantastisch werken. Je prikt namelijk niet meer door je draad of stof. En wat denk je , ik was één van de winnaars en gisteren ontving ik de naaldjes. Ik ben er helemaal blij mee.

De randjes van deze week waren ook weer heel erg leuk om te doen 

Zo ver is mijn lap nu :
 
Inmiddels een garen tekort op de sneeuwvlokjeslap, vandaar dat de onderste vlok niet af is :

De zomer is nu echt voorbij, het giet hier behoorlijk en 's avonds is het heerlijk borduren onder de daglichtlamp. 
groetjes 

Geke

1 opmerking:

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke