Pagina's

31 december 2013

dag 2013- welkom 2014


31 december , laatste dag van 2013.
Een jaar waarin ik opnieuw leerde lopen, dat was echt bloed,zweet en tranen,maar ik ben er heel erg blij mee, ondanks blijvende beperkingen. Verder een heerlijk weekje in Drenthe gehad. Maar vooral het weekendje weg met de alle aanhang, dat was echt heel erg genieten van en met elkaar( wanneer gaan we weer ??). De Kerstdagen waren heel gezellig ( bijna compleet) met de mensen die me lief zijn.Op naar 2014 ! Hoop dat dat voor iedereen een gezond, gezellig en liefdevol jaar wordt !1 opmerking:

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke