Pagina's

17 januari 2011

romantique sampler en de nature home afghan

ook ik ben gevallen voor deze SAL.
Elke maand komt er een nieuw deel uit die je pas krijgt als je een foto van je voorgaande deel hebt opgestuurd.Op het prikbord is het een ware rage.Ik borduur het niet met de aangegeven kleuren maar geef er mijn eigen draai aan.
de Nature home is ook weer een stukje gegroeid.Helaas laat mijn knie het niet toe dat de stof erop rust dus ik hou me voorlopig maar bezig met de rechterkant,zo ligt er zo weinig mogelijk stof op mijn rechterbeen.

Over mijn knie gesproken,morgen wordt er een MRI gemaakt waarvan ik volgende week de uitslag krijg.
Ook ben ik in afwachting van een oproep van een revalidatie-arts.Die gaat kijken of hij eventueel nog een oplossing ziet .Anders wordt het toch echt een nieuwe knie en dat is volgens de orthopeed iets wat we als het even kan zo lang mogelijk moeten uitstellen .

6 opmerkingen:

 1. Geke, wat schiet je lekker op met je Afghan.
  De romantische sampler wordt ook heel mooi.

  Voor je knie hoop ik, dat het toch echt beter mag gaan.
  Heel veel groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide zijn heel mooie werkjes , ben ook gek op die afghan ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi Geke,
  Ik ben benieuwd naar de andere kleuren van je romantische sal.
  De NHA schiet al lekker op.
  Heel veel sterkte met je knie.
  groetjes,Lieny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geke,
  Wat mooi, ben al lang een fan van de NHA, altijd zo plezant als je dat ziet vorderen.
  Gr,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geke, mooi logje en sterkte met je knie.
  Je Sal en je NHA worden heel mooi.
  Groetjes ELza.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke