Pagina's

27 september 2010

niet stilgezeten,of toch wel ?

het is maar hoe je het bekijkt,tussen alle oefeningen in opdracht van de fysio door nog aardig wat tijd gehad om te borduren.
Met mijn knie is het nog steeds hetzelfde,de orthopeed die me geopereerd heeft vind dat het een kwestie is van oefenen en pijnpoli.
Omdat zowel mijn eigen fysio als een fysiotherapeut waar ik heen ben geweest om te vragen hoe zij erover dacht onafhankelijk van elkaar zeiden dat de pijnpoli niet verstandig was,er lijkt immers nog heel wat mis met mijn knie.Ga ik as donderdag naar een andere orthopeed in de hoop dat die wel goed naar mijn knie wil kijken.
5 maanden na de operatie ben ik nog geen uur zonder pijn geweest,kan ik 2-3 keer per dag maximaal 30 minuten lopen voor ik niet meer op mijn been kan staan van de pijn.Loop ik buitenshuis nog steeds met een kruk en heb ik behoorlijke beperkingen.En ben ik het gewoon zat.

genoeg gezeur van mijn kant,er zijn ergere dingen in het leven !
Maar hier wat foto's :

                              weer een deel van de frosty knotgarden van Chatelaine
                            de Permin stekenlap,ik heb alleen wel voor een andere kleur garen gekozen
                                               deel 15 van castles in the air van Papillon
 en eindelijk weer een stukje verder aan de Nature Home Afghan
een heerlijk werk om mee op de bank te zitten nu het kouder wordt7 opmerkingen:

 1. Het valt echt wel niet mee steeds zoveel pijn te hebben ,die dokters hebben makkelijk praten "blijven oefenen " maar ondertussen moet je het toch maar afstaan !
  Prachtige werkjes Geke ,die Papillon ziet er ook schitterend uit ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Geke, wat naar dat er nog steeds niet veel vooruitgang in je knie zit. Ik kan me voorstellen dat je het helemaal zat bent ondanks je extra borduurtijd.
  Je werkstukken zijn mooi als vanouds!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Geke, wat een prachtige werkjes ben je aan bezig! Ook die Afghan, prachtige voorstelling gaat dat worden, kan het me nu al voorstellen! Ook je andere werkjes, zeer gedetailleerd! Top. Misschien verzacht dit je pijn wel een beetje ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op hoeveel draads linnen borduur je de stekenlap?
  Is dat met 1 draad boruurzijde?
  Hij wordt prachtig!
  Sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig werk heb jij ook met de de nature'shome afgaan dat het ene kruisje mooier wor en het andere kruisje niet?wil je mij hier even over mailen?ik heb het toch goed ,dat ik een kruisje maak over 1draadje met 2 draadjes dmc groetjes marianne mijn mail adres is leomarianneaug@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dank jullie voor de complimenten,

  stekenlap is gemaakt op de stof die bij het pakket zit,maar wel met een andere kleur dmc.

  De NHA borduur ik over 1 draadje met 2 draadjes en je moet echt kruisje voor kruisje maken ,dat wordt het mooist,nu ligt dat werk even stil omdat ik met andere dingen bezig was,
  groetjes
  Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Your Chatelaine and other works are beautiful!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke