Pagina's

1 april 2010

2 papillon SAL's naast elkaar

afgelopen zondag heb ik bezoek gehad van 2 borduurmeisjes,namelijk Cath en JokeB
ben heel erg verwend met bloemen een kaartje,borduurgaren,borduurpatroon en bijpassende stof en een knuffeltje.
Dit hadden ze de dag ervoor op de borduurruildag bij Joze in Losser geregeld,meiden mijn dank is groot.
Hierdoor was het toch mogelijk om mijn papillon naast die van JokeB te houden.

volgend jaar op de borduurruildag ben ik er gewoon weer bij !

Wat mijn knie betreft ben ik overgestapt naar een ander ziekenhuis.Hier in Alkmaar werd ik doorverwezen naar een andere orthopeed ,er is duidelijk het een en ander mis met de achterste kruisband en waarschijnlijk ook een klein stukje bot aan het zwerven in mijn knie plus ander letsel.
Bij de andere orthopeed kon ik pas 11 mei terecht,zo lang red ik het niet meer .
Na een aantal telefoontjes bleek dat ik 7 april al terecht kan in Haarlem,wordt het wel een operatie is daar de wachttijd ook veel korter.


1 opmerking:

  1. Geke nog heel veel succes met je knie hoplijk is het nu vlug opgelost ,echt geen pretje dat het zolang moet duren !Je papillon ziet er schitterend uit net als die van JokeB , was heel lief van die meisjes en die borduurruildag ziet er ook heel gezellig uit heb ik gezien op de blog van Joze ! Hier langs onze kanten hebben we dat allemaal niet ..... jammer !

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je langs komt en een reactie achter wil laten.
Maar gezien de enorme hoeveelheid rare reacties die hier de laatste tijden gezet worden heb ik er voor gekozen de berichten eerst te moeten goedkeuren voor plaatsing.
Niet leuk maar ik hoop op een beetje begrip !
Wil je liever een mail sturen of via een pb op Facebook reageren is het ook prima !

Creatieve groetjes
Geke