Pagina's

11 maart 2010

jodelahietie

inmiddels weer een stukje verder.
Vanwege letsel aan de achterste kruisband moet ik nog steeds voornamelijk rusten .
Om andere spieren rondom mijn knie sterker te maken heb ik oefeningen en sinds een paar dagen heb ik tape aan de binnenkant van mijn knie.Hierdoor is mijn knie minder wiebelig.En hoera ik heb al 2 nachten aardig kunnen slapen.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Geke ...hopelijk gaat het nu vlug beter met je knie , gelukkig heb je wat kunnen slapen want als je pijn hebt en daardoor s'nachts niet aan slaap toekomt ben je helemaal gezien !!Ik kende de chatelaine patronen helemaal niet , ik denk dat ik er ook eens eentje ga maken , want ik vind ze super !
    grts Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht: jodelahitie...de Alpine is af....maar dat is niet zo....Maar je gaat wel als een speer!! Erg mooi wordt het. Ik vind het fijn voor je dat je knie 's nachts minder opspeelt...want eens lekker slapen, daar knap je dan zo van op. Goed blijven oefenen...;-).

    BeantwoordenVerwijderen