Pagina's

19 november 2009

de german-zo ver was ik op 7 november

Al een tijdje niet geborduurt aan dit werk maar wil toch even laten zien hoe ver ik op 7 november was.De dag dat ik met een flink aantal borduurvriendinnen een afspraak had in Utrecht.Dat was een heerlijke dag.Ben in een heel bijzonder borduurwinkeltje geweest van misschien wel de oudste eigenaresse van een handwerkwinkel.Echt de moeite waard om nog een keer een bezoekje aan te brengen.
Heel erg leuk was het ook om daar een andere Holland mandala(die van Yvonne )in het echt te hebben gezien.

3 opmerkingen:

 1. Geke,

  Wat leuk, ik ben helemaal verbaasd en aangenaam verrast. Wat heb je een mooi weblog, super.

  Vind je het goed dat ik hem op mijn blog vermeld.

  Groetjes Joze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geke, eindelijk heb ik je blog gevonden. Ik ga je regelmatig een bezoekje brengen, en voeg je blog toe op mijn blog...krijg je nog meer visite..LOL.
  En de German..het is echt een plaaaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Geke, ik zag op de borduurpagina een link naar je weblog. Het ziet er goed uit en ik zet je gelijk bij mijn favorieten zodat ik je vorderingen van de Chatelaines goed kan volgen.
  Ook alvast hele gezellige kerstdagen!

  Liefs Riet

  BeantwoordenVerwijderen